The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2008

Wat Phra Kaeo η χρυσή πόλη

DSC09238DSC09304DSC09274DSC09269DSC09240

     Η επόμενη βόλτα είναι μια βόλτα στα απίστευτα μνημεία που υπάρχουν στο κέντρο της πρωτεύουσας του βασιλείου! Υποθέτω οτι αν έχεις χρόνο η Μπανγκόκ είναι μια απίστευτη πόλη για να την γυρίσεις, μιας και σε κάθε στροφή υπάρχει κάτι άξιο να δεί κανείς, όμως εμείς λόγο και του γεγονότως οτι είχαμε πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μας, δεν μπήκαμε στην διαδικασία να εξερεύνησουμε την ζώνη αυτή! Όμως τουλάχιστον πήγαμε στα απίστευτα παλάτια, που μπροστά τους η απαγορευμένη πόλη φαντάζει απαγοητευμένη πόλη.

Τί λέτε λοιπόν για μια πόλη σε χρώμα χρυσού, με διαμαντάκια να λαμπυρίζουν πάντου και όλα αυτά τριγύρω σου; Δεν έχω λόγια, απλά φωτογραφίες απο αυτή την επίστευτη εκδρόμη στην καρδία του βασιλείου της Σιάμ (καλά τα λέω;) Αν αυτές οι φωτογραφίες δεν χάλασαν την όρεξη, άλλα αντίθετα σας την άνοιξαν. Παρακαλώ να πλένετε τα χέρια σας πριν τρύψετε τα μάτια σας! Δυστυχώς οι φωτογραφίες είναι στο όριο της απαίσιας, άλλα θέλω να λέω στον εαυτό μου οτι είναι αρκετά καλές ώστε να σας ξυπνήσουν την επιθυμία να βρεθείτε εδώ, άλλα οχι αρκετά για σας την σβήσουν!

Στην πράγματικότητα όμως, είναι απλά κακές...

Οι κακές φωτογραφίες λοιπόν!

Και για να πάρετε μια γεύση μια βίρτουαλ περιηγησούλα σε λίγα απο τα μέρη...