The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Κυριακή, Ιανουαρίου 06, 2008

Πρωτοχρονιάτικο Πάρτυ

DSC08020_filtered_1 (2)

Άλλη μια ευγενική κίνηση απο το Βαβαρικό φύλο, να συνατηθούμε στο σπίτι της Μόνας για άλλη μια φορά για να γιορτάσουμε την πρωτοχρονιά. Ένας ένας ο κόσμος εξαφανίζεται, άλλος για πάντα, άλλος για το δίμηνο των διακοπών. Ναι, καλά ακούσατα. Απο τις 4 του μήνα αυτού μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου έχουμε διακοπές. Το παραξένο είναι οτι πολλοί προτίμησαν να γυρίσουν στην πατρίδα αντί να τρυ-γυρίσουν στην Κίνα! Έτσι λοιπόν, εκ των πραγμάτων, αυτή την στιγμή υπάρχει Μόνα,Φώτης,Μάριαν,Μπέρντ,Έλενα και Λίνα. Ευτυχώς που υπάρχουν και κορεάτες για να γεμίζουν τα καρέ, όμως δυστυχώς και ολι κορεάτες όπως ολοι δεν είναι για πάντα εδω και ειδικά τώρα που τελείωσε το εξάμηνο, οι περισσότεροι επιστρέφουν στην χώρα τους για να ξεκινήσουν το πανεπιστημιακό έτος στο κανονικό τους πανεπιστήμιο. Στην κορέα το έτος ξεκινάει Μάρτη, διακοπές το καλοκαίρι, δεύτερο εξάμηνο μέχρι Γενάρη κοκ.

Έτσι λοιπόν πέρα απο τους ελάχιστους δυτικούς που ανέφερα (όλοι τους Γερμανοί) στο παιχνίδι ακόμα έχει μείνει ο Μασάκι, ο ΛιΤζενΓιόου και ο Γιόσουκε! Το πάρτυ κύλισε ομαλά αν και όχι θεαματικά όπως η πρωτοχρονιά στην Ταϊβάν, όπως όλοι είπαν. Για την ακρίβεια, ακόμα και τα Κινεζικά πρακτορεία ειδήσεων το μετέδωσαν ως δικό τους κατόρθωμα, κάτι πολύ μακριά απο την πραγματικότητα...