The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Σάββατο, Ιανουαρίου 19, 2008

Ο υπολογιστής των ονείρων του Λι

DSC08811

Τον υπολογιστή αυτό τον πρωτοείδαμε στην Κίνα. Το πρώτο απίστευτο χαρακτηριστικό του είναι η τιμή του. Μόλις στην ζώνη μεταξύ 200 και 300ευρώ αποτελεί ακριβώς την φτηνότερη λύση. Δεύτερο, το μέγεθος του. Δεν είναι ούτε 15", ούτε 12", είναι 7"

Ελαφρύ σαν πούπουλο, είναι ενας υποφορητός  που αγοράζεται αντίθετα στην φυσική διαίσθηση, σε υποτιμή φορητού. Συνοπτικά λοιπόν ο Λι θέλει να πάρει αυτό το μηχανηματάκι που κοστίζει τίποτα και είναι οτι πρέπει για web, ενω πληρή και τις προϋποθέσεις του να είναι ultraportable. Μαγικό λοιπόν. Όμως στην Κίνα το συγκεκριμένο μοντέλο που ψάχνει, είναι out of stock οπότε τώρα πρέπει να κοιτάξει στην αγορά της Ταϋλάνδης.

Αντίστοιχα και εγώ ύστερα απο μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα μου, πείσθηκα οτι πρέπει να αγοράσω μια ψηφιακή μηχανή. Σιγά σιγά λοιπόν κοιτάω και εγώ τις επιλογές μου...

Αρχικά λοιπόν είμαστε στο Μολ και αλονίζουμε για ηλεκτρονικά! Τελικά τα παιδία επιλέγουν κρεβάτι, μας κερνάνε ενα παράξενα κατάμαυρο χυμό με κομμάτακια μέσα, που αν μαντεύω σωστά, είναι χυμός γλυκόριζα(!) και πάμε για το πρώτο μας σούπερ παγωτό. Φυσικά όλα αυτά, χωρίς να χρειαστεί να διασχίσουμε την εξώπορτα του εν λόγω Mall.