The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Κυριακή, Ιανουαρίου 20, 2008

Η πλωτή αγορά

DSC08951DSC08952DSC08960DSC08955DSC08980DSC09014 Ένα απο τα must αξιοθέατα στην Ταϋλάνδη (μα καλά, γιατί δεν μου κολλάει το ύψιλον; Το ϊ φαίνεται πιο σωστό) είναι η πλωτή αγορά. Η αγορά αυτή λοιπόν δεν είναι η μόνη -πλωτή αγορά- στην Ταϋλάνδη, άλλα τώρα δεν ξέρω και γω πως έγινε διάσημη και επιλέχθηκε σαν ατραξιόν. Πιθανότατα ο σύνδεσμος μανάβηδων να επέλεξε να κατευθύνει όλους τους τουρίστες σε μια περιοχή, ώστε να μπορούν να πουλάνε τα προϊόντα τους σε πραγματικούς πελάτες στις υπόλοιπες ανενόχλητοι. Ο λόγος; Το μέρος είναι πήχτρα. Πας βολτίτσα με την βαρκούλα που νοικιάζεις (μαζί και τον οδηγό) για μόλις 400 νυχτερίδες (μπάτ), δηλαδή 80γιουάν ή αλλιώς 8ευρώ για ενα σκάφος που θα καταλάβεις για 2 ώρες, σε μια τουριστική περιοχή, θα συμπεριληφθεί ο οδηγός και θα είσαι εσυ και άλλοι 3 φίλοι σου μέσα. Φυσικά αυτά ύστερα απο σκληρά παζάρια που μόνος ενας έμπειρος π(α)ζαρας μπορεί και εκτελεί.

Έτσι λοιπόν αρχίζει η βόλτα μέσα απο τα πολύχρωμα υδάτινα μονοπάτια της αγοράς φρούτων (α ρε κλισέεεεε) και μπορείτε το υλικό να το δείτε εδώ ενω βιντεοϋλικό, παρακάτω: