The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Σάββατο, Ιανουαρίου 12, 2008

Νεα τριπλή ενημερωτική έκδοση

DSC08093

Σήμερα, σηκωθήκαμε πρωί πρωί για να πάμε στο αεροδρόμιο την Χιαοάν απο την Ταϊλάνδη η οποία εγκαταλείπει το Τσίνγκταο.

Η Σιαοάν είναι μονίμως στην παρέα με τον ΛιΤζενΓιόου αν και συνειδητοποιώ οτι δεν την έχω αναφέρει ποτέ... Τελός πάντων, μόλις σηκωθήκαμε στις 5 το πρωί, ανακαλύψαμε πως έξω είχε στρώσει! Χθες είχε ενα ψιλοβρόχι κάτι σπάνιο (τεχνικά ήταν η 5η φορά απ'οταν ήρθα που έβρεψε και μόνο τις 2 πρώτες χρειάστηκα ομπρέλα). Τελικά φαίνεται οτι μεσ' τη νύχτα αυτό έγινε χιόνι και σήμερα η χιονόπτωση συνεχίστηκε με τους ίδιους αργούς ρυθμούς! Στο αεροδρόμιο αφού αφήσαμε την Σιαοαν με τα 50κιλά αποσκευές της (μας άφησε πισω άλλα 20κιλά) αρχίσαμε τον δρόμο του γυρισμού για ύπνο. Ύστερα απο 2 ώρες είμασταν στα Καρφούρ για πρωινό και στις 11 το πρωί είμασταν στο κρεβάτι. Στις 2 ξανασηκωθήκα για πολύ σπουδαίο λόγο.

 

Αγαπητό κοινό, με χαρά σας ανακοινώνω πως το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί στην Ταϊλάνδη!

DSC08103

DSC08117

Όπως διαβάσατε (ίσως με λίγο διαφορετική ορθογραφία, άλλα αυτά πρέπει να μου τα συγχωρέσετε)

Ταϊλάνδη (εντάξει είπαμε, δεν έχει και πολλά περιθόρια για ορθογραφικά λάθη η λέξη, άλλα σίγουρα θα βρείτε αλλού). Στις 16 φεύγω με τον ΛιΤζενΓιόου για Σανγκάϊ απ'οπου θα πάρουμε αεροπλάνο για Μπαγκόγκ. Επιστρέφουμε στις 28 για να αδιάσουμε τα άπλυτα και να φύγουμε εγώ προς Πεκίνο για να βρώ τους γονείς μου που έρχονται μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου (ακολουθεί δεύτερο ρεπορτάζ) και ο ΛιΤζενΓιόου για Κορέα για να γιορτάσει την πρωτοχρονία με τους δικούς του!

Φυσικά Ταϊλάνδη στου 30 είναι ένα καλό διάλειμμα απο τον χειμώνα και μάλιστα απο το επερχόμενο Πεκίνο που ήδη είναι στους -15 και θα πέσει και άλλο!

Πάει το διάβασμα και πάνω που είχε αρχίσει να στρώνει...Σαν το χιόνι ενα πράγμα...

Το τελευταίο νέο είναι οτι βρήκα στο ιντερνετ την συνέντευξη απο τον τηλεοπτικό σταθμό εδω οπότε τώρα πλέον σχεδόν ολοκληρώνεται το οπτικόακουστικό υλικό που έλειπε. Ελπίζω να μήν είναι πολύ αργό γιατί εμένα μου έβγαλε την πίστη να το δω. Αν δεν το ανοίγει γρήγορα, δοκιμάστε διαφορετική ώρα της ημέρας. Στην αρχή έχει μια διαφήμηση και μετά το δελτίο ειδήσεως.

Σχεδόν, γιατί ακόμα δεν σας έδειξα την γιορτή των Χριστουγέννων, άλλα αυτό το κρατάω για αργότερα: Προχθές ενας καθηγητής μου έδωσε το DVD της σχολικής γιορτής οπότε ίσως αξιωθώ να σας δώσω και τίποτα απο κει μέσα! Την στιγμή αυτή έξω φυσάει...Και εγώ πάω για ύπνο!

over