The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Σάββατο, Ιανουαρίου 19, 2008

Ψώνια στην πόλη (πρωινό)

DSC08803DSC08806DSC08809Η επόμενη μέρα μας βρήκε σε μια κατάσταση...ύπνου. Η Χιαοαν επέστρεψε στην Μπανγκοκ για να εγκατασταθεί και ο πατέρας της της αγόρασε ενα διαμέρισμα στην πόλη για να μένει. Έτσι λοιπόν η μέρα ξεκινάει με άλλη μια βόλτα σε ενα απο τα Μόλς για να βρούμε ένα ωραίο κρεβάτι και γενικότερα έπιπλα.

Πρώτα όμως μια στάση για πρωινο-μεσημεριανό στην κοντινή αγορά λαχανικών. Όχι υπαίθρια, άλλα ενας κλειστός χώρος όπου υπάρχουν πολλοί μικροπωλητές άλλοι να πουλάνε φρούτα και κρεάτα (κλασσικά σε πάγκους και οχι ψυγεία) ενώ άλλοι να πουλάνε συγκεκριμένα φαγητά ή ροφήματα. Μιά βόλτα ανάμεσα στου πάγκους και σύντομαι εχεις επιλέξει τι θα πάρεις και απο πια μέρη και στην συνέχεια πας και κάθεσαι στον κεντρικό χωρό που θυμίζει πανεπιστημιακή εστεία με τα τραπέζια.

Πίσω στο Μόλ. Είμαστε λοιπόν σε ενα απο αυτά και η Σιαοαν και το αγόρι της ψάχνουν να βρούν τι θα αγοράσουν. Εμείς καταλαβαίνουμε οτι περισσεύουμε και την κάνουμε για άλλους ορόφους. Άλλωστε κάπου είδαμε ηλεκτρονικά και τα ηλεκτρονικά, ακόμα και αν δεν τα ψωνίζει και μόνο που τα βλέπεις παίρνεις μια προκαταβολική χαρά. Ίσως παβλοφιανής φύσεως. Ασε που ο ΛηΤζενΓιόου έψαχνε να αγοράσει ενα καινούργιο λάπτοπ που βγήκε στην αγορά και έχει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστηκά.