The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2008

Λίγες πράξεις...

DSC08080

Απο μία μικρή κρίση περιέργειας, υπολόγισα κάποια πράγματα.

Είμαι στην Κίνα 4 μήνες και 2 βδομάδες περίπου.(135 ημέρες)

Έχω γράψει 164 καταχωρήσεις χώρις να υπολογίζω την τρέχουσα και αν και πολλές είναι ασήμαντες, υπάρχουν και κάποιες σχετικά μεγάλες. Ε;Ε;Ε; Σε σύνολο 37000 λέξεων βλέπουμε τα εξής:

27,3% ορθοργραφικά λάθη (αυτό είναι ψέμα, δεν μπορώ να τα μετρήσω)

  • Κάθε μέρα γράφω 1,2 καταχωρήσεις. Δηλαδή κάθε 8 μέρες γράφω 10 καταχωρήσεις (κατα μέσο όρο φυσικά)
  • Φυσικά τελευταία δεν γράφω όπως παλαιότερα -καθημερινότητα βλέπετε- όμως παρ' όλα αυτά τα νούμερα διατηρούνται μεγάλα: 274 λέξεις την ημέρα! Δηλαδή μια μικρούλα έκθεση Αγγλικών του σχολείου καθημερινά...Τώρα δε έχω ιδέα πως γίνεται αυτό, όμως οι αριθμοί είναι αριθμοί, δεν νομίζετε;

Σε πιο κοντινή παρατήρηση τις τελευταίες 40 μέρες έγραψα 6500 λέξεις που σημαίνει κατα μέσο όρο 162 την ημέρα ή 1100 την εβδομάδα, που επιβεβαιώνει το συμπέρασμα οτι γράφω πολύ λιγότερο απ'οτι το προηγούμενο διάστημα, όμως 1100 την εβδομάδα είναι ενα αξιοπρεπές νούμερο για μια καθημερινότητα ενος Φυτού! Δεν νομίζετε; Ξέρετε πολλά φυτά που κάθε πρωί λένε "βάλε μου νερό" σε περιγραφική γλώσσα 162 λέξεων; Άντε να σου πούν και για το άρωμα του χώματος, τους λεκέδες που κάνουν τα άλατα στον κορμό. Αμφιβάλλω ότι θα πιάσουν το νούμερο...

Πάντως υπόσχομαι (σίγα! άλλη δουλεία δεν είχα να υπόσχομαι!Υπόσχομαι οτι θα προσπαθήσω) οτι τώρα που έχουν αρχίσει οι διακοπές και όπου να'ναι θα αρχίσουν τα ταξίδια, θα αρχίσουν και οι νεες εντυπώσεις. Για να καταλάβετε, ήδη σκέφτομαι να δω τι θά κάνω με χώρο για φωρογραφίες.... 1600 που χωράει η μηχανή μου δεν φτάνουν βλέπετε!