The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Παρασκευή, Ιανουαρίου 25, 2008

Oliphant!

DSC09555DSC09505DSC09503DSC09527DSC09540 DSC09489DSC09589

Ε ναι λοιπόν για σας και μόνο, το κάναμε και αυτό. Συμπέρασμα, να προτιμήσετε το νέο A8 της AUDI αλλά μάλλον τα λόγια δεν χρειάζονται. Το μόνο οτι κάθε φορά που χτύπαγε ο οδηγός με την δελφινιέρα τον ελέφαντα, ένιωθες τύψεις που πληρώνεις για να συντηρείς αυτό το πράγμα.

Ήταν μια βόλτα δυο ωρών με τον ελέφαντα, όπου μέσα απο ζούγκλα -άλλα οχι απ' αυτές στις οποίες μεγάλωσε ο Μόγγλης- είδαμε πως κάνει ελέφαντας μπάνιο, πως δεν είναι και τελικά τίποτα το τρομερό, ενώ είδα και πάμπολες φορές πως κάνει εκκενώσεις προς το έδαφος.Όμως αυτά για τον ταξιδιώτη δεν μετράνε αν δεν είναι πάνω του ή τουλάχιστον στον δρόμο του και όσο είναι στην πλάτη του θηρίου και μακριά απο την εξάτμηση, όλα είναι κάλα.

Φωτογραφίες λοιπόν; Μοιραστήκαμε στους δυο ελέφαντες εγώ και ο Λι στο έναν και οι Ταϊλανδέζοι μας στον άλλο. Δυστυχώς δε όλες είναι απο το χέρι μου, οπότε δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει εμάς πάνω στο παχύδερμο και μάλιστα στο Ταξίδι προς την Κίνα έχασα όλες τις SD κάρτες μου οι οποίες εκτος των άλλων περιείχαν μέσα και όλες τις φωτογραφίες απο την μηχανή του Λί, που σημαίνει οτι λίγο έλειψε και θα είχατε καλύτερης ποιότητας υλικό. Τι να κάνεις όμως; Για όποιον θέλει τώρα να εμβαθύνει περισσότερο στην κουλτούρα των παχύδερμων ας παρακολουθήσει και την σειρά απο εκπαιδευτικά βίντεο που εκδώσαμε. Κυκλοφορούν δυο βιντεο-τεύχη:

1002 τρόποι για να ταΐσετε τον Ντάμπο αν δεν έχετε φυστίκια

Διαδρομές σε ξένες καμπούρες (α ρε!)