The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Σάββατο, Οκτωβρίου 06, 2007

Yujin

Ο Ευγένιος, είναι ο Κορεάτης σούπερ-κούλ-σούπερ-σταρ της παρέας μας! Σπουδάζει αγγλικά, θα ήθελε να είχε μια δυτική κοπέλα πέρα απο μια κορεάτισα, ενω στην φωτογραφία η αιθέρια ύπαρξη είναι διακοσμητική και δεν αποτελεί κυρίως θέμα, απλώς "ζαχαρωτό για τα μάτια"

Ο Γιουτζίν φοράει μονίμως ενα καπέλο τζόκεϊ που του δίνει λίγη απο την αίγλη του Μαστοράκη, ενω τα γιαλιά του του δίνουν λίγη Ονασικότητα.

Ο Γιουτζίν στο Πεκίνο έμενε σε εναν θείο του, όποτε λόγο αυτού και την δικής αδυναμίας να προγραμματίσουμε οτιδήποτε, δεν τον είδαμε απ' οταν φτάσαμε εκεί παραμόνο την μια φορά στα γενέθλια της Πιά (στα οποία η ίδια δεν εμφανίστηκε).

Στο ταξίδι του πηγαιμού ήταν κάπως αποκομμένος μιας και οι θέσεις δεν ήταν οι καλύτερες, άλλα για τον γυρισμό του είχαμε εξασφαλίσει μια στην καρδία της παρέας, κρίμα όμως που τελικά έμεινε άδεια αφού έχασε το τρένο για 3' ακριβώς και τελικά θα γυρίσει μόνος σήμερα το βράδυ με τον αντίστοιχο καρβουνίαρη. Μια εμπειρία απο αυτές δίχως που στερούνται καλής φήμης.

Ενα διπλό χειροκρότημα για τον Γιουτζίν και μια συμπονετική ματία, και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στον επόμενο διαγωνιζόμενο.
Posted by Picasa