The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Σάββατο, Οκτωβρίου 06, 2007

Denis

Ο Ντάνυ δεν είναι Γερμανός, όποτε δεν είναι περίφανος καθόλου για τα αυτοκίνητα που παράγει η χώρα του. Εθνικό προϊόν; Η σοκολάτα και οι πολυσουγιάδες. Η μαμά του όμως είναι Ταϊβανέζα κάτι το οποίο επαληθεύεται απο τα μάτια άλλα και το γεγονός οτι είναι ο μόνος που "μιλάει" κινέζικα. Στην πράξη στο Πεκίνο ήταν ο κ."Σας ξελασπώνω όλους" κάτι το οποίο του έκανε κάλο και στην σιλουέτα μιας και ποτέ μα ποτέ δεν έτρωγε μαζί μας. Συνήθως ήταν με το ένα άτομο που την στιγμή εκείνη είχε το πρόβλημα. Φυσικά απο ευγένεια εμείς πάντα του αφήναμε φαγητό να φαν οι κότες, οχι τίποτα, να μην νομίζετε οτι είμαστε τελείως γαϊδούρια!

Οι σχέσεις μας ψυχράνθηκαν την ημέρα που κατα λάθος, αγόρασα ένα τσαντάκι για να αντικαταστήσω αυτό που έχω εδω και τόσο καιρό και ήταν μαϊμού Ελβετικό.

Το σχόλιο του ήταν "Εντάξει, άλλα οταν χαλάσει, μην κάνεις κάμια νοητική σύνδεση της ποιότητας αυτού του προϊόντος με αυτή ενός ελβετικού προϊόντος."
Posted by Picasa