The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Σάββατο, Οκτωβρίου 13, 2007

Allah

Ε λοιπόν αυτό δεν το περίμενα να μου συμβεί ποτέ: Χθες το βράδυ πήραμε τα μπογαλάκια μας και ξαναβγήκαμε στον δρόμο με τα φαγάδικα του πανεπιστημίου (η πασίγνωστη "Τσινγκνταϊλού") και ο Τζουλιάν μας οδήγησε σε αυτό στο οποίο είχε φάει το ίδιο μεσημέρι. Δεν έχουν μείνει πολλά που δεν έχουμε δοκιμάσει, αλλα το συγκεκριμένο ήταν ακριβώς στο τέλος του δρόμου και μιας και εδω τα μικρά εστιατόρια δεν έχουν ταμπέλες, θα μπορούσες εύκολα να το περάσεις και για παράγκα. Η όμαδα αποτελούταν απο τον Τζουλιάν, την Μόνα, τον Ντανιέλ και τον δεν-θύμαμαι-πως-μας-συστήθηκε φίλο του Τζουλιάν απο το Καμερούν. Ο Ντανιέλ είναι ο Κινεζόμορφος Γάλλος που ήρθε διακοπές να δεί τον Τζουλιάν (οι γονείς του είναι Κινέζοι, άλλα ο ίδιος δεν μιλάει ιδιαίτερα) ενώ ο πως-τον-λεν είναι καμερουνιανός, γαλλόφωνος που ήρθε στο Τσινγκταο να παίξει μπάλα (επαγγελματικό ποδόσφαιρο), άλλα του είπαν οτι πρώτα πρέπει να μάθει λίγα κινέζικα! Έτσι λοιπόν μπήκαμε στο μαγαζάκι το οποίο πουλούσε Νούντλς.

Οι ιδιοκτήτες ήταν μουσουλμάνοι, κινέζοι (τους βλέπετε και στην φώτο που στα κλεφτά τους πήρα) και πέρα απο αυτό, ο άντρας έχει γενιάδα! Κανονικότατη, κάτι το οποίο δεν συναντάς σε κινέζους γιατί η τριχοφυΐα τους περιορίζεται σε φρύδια, άντε και μαλλιά!
Ο λόγος είναι οτι το κυρίαρχο φύλο Κινέζων (οι Χαν) δεν έχουν, άλλα αυτοί όντας μέλη μειωνότητας έχουν άλλα πιο χνουδωτά γονίδια!

Φυσικά και καθημερινά ανεβάζω 2-3 φώτογραφίες στις ήδη υπάρχουσες γενικές κατηγορίες, οπότε περιοδικά μπορείτε να τις κοιτάτε!
Posted by Picasa