The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Σάββατο, Οκτωβρίου 06, 2007

Ramona


Η Ραμόνα, ή όπως την φωνάζουν Μόνα, ή όπως αυτοφωνάζεται Μό, είναι παλιός γνωστός της παρέας και γειτόνισσα παραδίπλα πόρτας. 22 χρονών, πάσχει απο το σύνδρομο "ισοθερμικής υποβολής". Στα Ελληνικά αυτό σημαίνει οτι οταν τρώει παγωτό, κρυώνει. Όταν τρώει κάτι ζεστό μετά ζεστένεται. Άλλος ενας λόγος λοιπόν που δεν μπορεί να τρώει παγωτά τον χειμώνα.

Όπως και οι υπόλοιποι σπουδάζει Σινολογία, έχει ενα απίστευτο χαμόγελο, γέλιο και διάθεση για δοκιμές. Ανάμεσα σε πολλές δεξιότητες, εξασκεί με επιτυχία και το νεο skill της διαπραγμάτευσης τιμών σε προϊόντα μαϊμούδες όπως βλέπετε και στην φωτο-αριστερά.

Διαθέτει αρκετά ζευγάρια παπούτσια στην Γερμανία, άλλα έκανε το λάθος στην Κίνα να μην φέρει όσα θα ήθελε ενω μισεί τα κινέζικα στυλό (τα οποία μισώ και εγώ)

Τέλος θα σας πω οτι ο αγαπημένος ηθοποιός της Μόνα είναι ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ενώ αγαπημένη ταινία το Ράμπο -δεν σας κοροϊδεύω, μιλάω με ειλικρίνια εδω-
Posted by Picasa