The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Δευτέρα, Νοεμβρίου 12, 2007

Καλοκαίρι τέλος... νομίζω...



Το βλέπετε και στα χρώματα, αν και ακόμα δεν τον νιώσαμε στο πετσί μας. Τελικά το τσιγκτάο αναμένεται να γίνει πολύ κρύο και τον Ιανουάριο αγγίζει -20, με μέση θερμοκρασία -5, όμως το μεγάλο πρόβλημα -λένε πως είναι- οτι είναι κοντά στην θάλασσα και για αυτό το κρύο είναι διαπεραστικό. Θα δείξει. Σήμερα όμως έμαθα απο ενα παιδί οτι απο βδομάδας αναμένεται να πέσουν οι θερμοκρασίες και απο εκεί που τώρα είναι 6-16, να πάνε 0 με 6. Θα δείξει και πάλι. Σήμερα πάντως, πολλοί θέλησαν να μην πάνε μάθημα για να πάνε παραλία!
Στην φωτογραφία αριστερά το νέο μου shower gel. Τελικά -παρεπιπτόντως- τα πειράματα μου για εξεύρεση σαμπουάν, μαλακτικού και αφρού πέτυχα αφού κατέληξα στην εξαιρετική σειρά "Vidal Sasoon" που καλύπτει κάθε γούστο. Φοριέται σε 12 διαφορετικές γεύσεις για όλους τους τύπους μαλλιών και τα προϊόντα στάιλινγκ δίνουν νεα ωόθηση σε αυτο που ονομάζεται δημιουργικό λάιφστάιλ. Δοκιμάστε και έσεις τώρα και θα δείτε την διαφθορά.
Επιστρέφοντας στο Σάουρντζέλ μου, είναι μεμ κάρβουνο και πραγματικά μόλις το βάλεις στο σώμα σου, στην αρχή γεμίζεις "γάνα" μέχρι ο αφρός που δημιουργείται στην συνέχεια να υπερκαλύψει με το άσπρο το μαύρο! Όμως νομίζω είναι ωραίο και σου αφήνει μια καθαρή αίσθηση μετά.