The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 10, 2007

That is mona

Mona 是我的德国朋友!
Το ημερολόγιο μου θα δείτε οτι δεν έχει αυτο που ονομάζεται συνέπεια και συνέχεια γιατι είναι αποσπασματικό. Καθυστερημένα βέβαια, άλλα απο εδω η Μόνα. Η Μόνα έρχεται απο την μακρινή μακρινή Γερμανία, σπουδάζει Σινολογία και ξέρει να απλώνει τα ρούχα απο κάτω προς τα πάνω ώστε να μην κάνουν γραμμές σε άστοχα σημεία.

Την ημέρα αυτή βάλαμε την πρώτη μας μπουγάδα -στο νεο κτήριο- η οποία και πέτυχε μερικώς, αν εξαιρέσεις οτι ακόμα δεν ξέρουμε πως να χρησιμοποιούμε πράγματικα το πλυντήριο.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα είναι οτι φαίνεται να μην λέει καθόλου να πλένεις πετσέτες με άλλα ρούχα μιας και οι Κινέζικης προελεύσης πετσέτες, πάσχουν απο το ίδιο σύνδρομο που πάσχουν οι χαρτοπετσέτες: Τρίβονται και διαλύονται πάνω στα άλλα ρούχα!

Απ' την άλλη, το κόστος για να αγοράσεις ένα απο αυτά τα ρολλά που αφαιρούνε το χνούδι απο τα ρούχα είναι΄περίπου 5ευρώ η ταινία που νομίζω οτι είναι ακριβό και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Συμπερασματικά έχω την εντύπωση οτι η όλη οικονομία της Κίνας βασίζεται ακριβώς πάνω σε αυτό: Όλα είναι φτηνά, αλλά τα σπασμένα τα βγάζουνε απο τις τιμές που έχουν τα ρολλά για το χνούδι...
Posted by Picasa