The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17, 2007

Τελικά επιτέλους φτάσαμε στο "σήμερα"

Λόγω της καθυστέρησης του ιντερνετ βρέθηκα να πρέπει να γράψω αναδρομικά στο blog μου για τις πρώτες 20 μέρες. Πολλές καταχωρήσεις επαναλαμβάνονται με τον ένα τρόπο ή τον άλλο σε μια προσπάθεια να καλύψω αρκετά απ' οσα πέρασαν. Τώρα, φτάσαμε επιτέλους στο σήμερα, που είναι πραγματικά σήμερα. Στην φωτογραφία βλέπετε τις πανεμορφες πνευματικές μου παντόφλες.

Σήμερα το πρωί σηκώθηκα. Έτρεξα τουαλέτα για να αδιάσω το έντερο όπως κάνω κάθε πρωί και για έβδομη μέρα το έντερο μου έτρεχε -πως να το θέσω- "ρευστα. Οχι σκληρά, υγρά.

Ένδειξη; Τελικά το φαγητό με έχει πειράξει. Η νέα κουζίνα και τα νεα της μικρόβια όντως δεν δουλεύουν καλά με το παλιό καθεστώς. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να καταφέρω να επαναφέρω την συγκρότηση στην εντερική οδό.

Αρκετά με την αηδία. Νιώθω παράξενα που τώρα θα γράφω για πράγματα "φρέσκα"!

Σήμερα πήγαμε παραλία μετά το μάθημα. Οι παραλίες εδώ είναι απίστευτα ρηχές και το κολύμπι είναι περισσότερο κοντά στο περίπατο... Όμως ήταν ωραία. Δυστυχώς σαν βλάκας που είμαι φόρεσα τα παπούτσια μου, τα οποία δεν ενδείκνυνται για παραλία και για κάμποση ώρα πάλευα με την άμμο για να φύγουν.
Α ναι. Ο καιρός. Ο καιρός είναι ακόμα καλοκαίρι. Σήμερα έκανε για πρώτη φορά λίγη ψύχρα το απόγευμα. Ψύχρα οχι κρύο.
Αύριο ξημερώνει αλλη μια μέρα με μάθημα.
Αϊ Αϊ...

Τέλος να πω οτι κάποια απο τις επόμενες μέρες θα αρχίσω να ανανεώνω το φωτογραφικό υλικό του ταξιδιού και στις υπάρχουσες καταχωρήσεις θα ενσωματώσω links που να οδηγούν στα Άλμπουμς φωτογραφιών. Τα albums αυτόνομα μπορείτε να τα βρείται στο http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis
Posted by Picasa