The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2007

Julian's dream

Ο τζουλιάν πάντα ήθελε να μπορεί να διαβάζει εφημερίδα στα Κινέζικα. Ύστερα απο 8 χρόνια, δυστυχώς ακόμα δεν μπορεί. Μπορεί και πιανει το γενικό νόημα άλλα όχι τα πάντα. Ο Τζουλιάν, είναι Γάλλος. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους μας αυτός μπορεί και συζητάει με Κινέζους. Όχι πάντα επιτυχώς, άλλα συχνά κάνει κουβέντα. Η χθεσινή μέρα ήταν -κλασσίκα- μέρα μαθήματος και μετά λόγο της ζέστης που ακόμα στο Τσίνγκταο επικρατεί πήγαμε σε παραλία ξανά για μπάνιο. Το βράδυ πεταχτήκαμε για λίγο απο το μπάρ του ξενοδοχείου Σανγκριλά που είχαμε βγεί και την πρώτη πρώτη φορά για μισή ωρίτσα και μετά πάλι τρέχοντας μερικώς για να προλάβουμε να μπούμε στο κτήριο μας χωρίς "προβλήματα" και απ' την άλλη για να διαβάσουμε τα υπόλοιπα και να πέσουμε για ύπνο.

Σήμερα είναι μεσημέρι ακόμα και μόλις γύρισα απο το μάθημα, είδα ενα επισόδιο Naruto και τώρα λέω να ξαπλώσω για λιγάκι...

Φυσικά δεν ξέχασα οτι πρέπει να αρχίσω να ανεβάζω και το επιπρόσθετο φωτογραφικό υλικό και μάλιστα, αυτή την στιγμή ψάχνω τρόπο για να ανεβάσω και τα Video στο youtube.
Παρεπιπτόντως στο μάθημα δεν εξεταστήκαμε στην περιγραφή του φίλου μας... Όμως εξεταστήκαμε σε άλλα πράγματα. Ξέρετε πως κάνουν μάθημα οι λαοί της ανατολής; Μάθημα παρα μάθημα έχουν να αποστηθίζουν εναν διάλογο του μαθήματος. Φυσικά εγώ είμαι 外国人 και δεν καταλαβαίνω μια!
Posted by Picasa