The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 04, 2007

Πυροτεχνήματα...


Τα πυροτεχνήματα δεν σταμάτησαν όλη μέρα σήμερα. Ακόμα και τέτοια ώρα το βράδυ στο βάθος ακούγονται εκρήξεις. Απο το πρωί ήταν έτσι. Σήμερα ξύπνησα όπως άφησα την ιστορία χθές το βράδυ. Βρέθηκα να παρακολουθώ -ίσως αυτό που θα ονόμαζα- στρατιωτικά γυμνάσια. Το πρωί που ξύπνησα, ήταν πάλι εδω. Το μεσημέρι στην εστία, το ίδιο. Αρχικά νόμιζα οτι ήταν αξιοματικοί, όμως τελικά μπορεί να είναι απλοί φαντάροι. Ένας 32χρονος Περουβιανός - τον οποίο γνωρίσαμε σήμερα, είπε οτι η θυτεία εδώ είναι υποχρεωτική και για τα δυο φύλα, και απλά όταν είσαι φοιτητής, είσαι ένστολος!Το μεσημέρι φάγαμε, καλά στο εστιατόριο το οποίο σιγά σιγά έχει γίνει η πρώτη επιλογή μας. Το βράδυ κάτσαμε σε -άλλο ενα- βρώμικο παρέα με την Μόνα στο οποίο φάγαμε 2 γαβάθες με dumplings και 14 σουβλάκια (μικροσκοπικά) με 1,5ευρώ και οι δυο μαζί. Απο πάνω μας σκάγαν άπειρα πυροτεχνήματα για λόγο που ακόμα δεν μάθαμε.



Με Ίντερνετ φαίνεται να έχω πρόβλημα, αφού στο κτήριο μου δεν δέχονται υπολογιστή με vista αλλά στο "Νο10" που δέχονται και είναι ακόμα πιο καινούριο, φαίνεται να μην δέχονται εμένα... Ακόμα βέβαια το προσπαθώ...

Το πρωί ήταν απλά η τελετή έναρξης μαθημάτων. Τα μαθήματα αρχίζουν αύριο...

Photos
Posted by Picasa