The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Σάββατο, Δεκεμβρίου 22, 2007

Και η ζωη συνεχίζεται στην χώρα των Pokemon

 DSC07804

Με τακτικές πρόβες για την μεγάλη μας γιορτή. Σε περίπτωση που δεν το έκανα σαφές παίζουμε το Άγια νύχτα και τα Κάλαντα σε καμπανάκια κάτι που φαίνεται να μας δυσκολεύει αρκετά μιας και απαιτεί περισσότερο συντονισμό σαν ομάδα απ'ότι έχουμε.

Για τα πρακτικά, είμαι ο "Λα" (Ντο,ρε,μι,φα,σολ,λα...)

Κατα τ'άλλα τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες: Σε μια κίνηση γερμανική προνοητικότητας, για να μην αναγκαστούμε να αγοράσει ο καθένας 5000 δώρα, μαζευτήκαμε και κάναμε μια κρυφή λοτταρία για το ποίος θα αγοράσει δώρο σε ποιόν. Βάλαμε ενα όριο 10ευρώ και έτσι ο καθένας έχει να φροντίσει μόνο για 1 δώρο... Ώραια.

Κατα τ'άλλα τώρα που τελειώνει το εξάμηνο, πάρα πολλοί γυρίζουν στα σπίτια τους, κάτι το οποίο μεταφράζεται σε απανώτα γεύματα σε κορεάτικα εστιατόρια. Απο τα πιο νόστημα πράγματα που μπορείς να φάς εδω είναι το κορεάτικο φαγητό. Δυο είναι τα τυπικά χάιλάϊτς: Ρύζι με κρέας, αυγό και κάμποσα λαχανικά απ' την μία, ενω απ'την άλλη έχουμε το "Κορεάτικο Μπάρμπεκιου" το οποίο είναι κρέας που ετοιμάζουν μπροστά σου στην σχάρα ψηλοκομμένο και το οποίο βουτάς σε δύο υπέροχες σάλτσες, το βάζεις σε ενα φύλλο μαρούλι, λίγο ρύζι, λίγα κορεάτικα λαχανικά και τα πακετάρεις σε σχήμα πουγκιού. Ανοίγεις το στόμα και το χωράς όλο μέσα. Εννοείτε πως αυτό είναι καθαρά τρόπος για τα χέρια και ξυλάκια.Σε τέτοια σημεία θυμάσαι το πιρούνι και συνειδητοποιείς πως δεν θα ήταν πολύ πρακτικό αφού το πιρούνι καρφώνει, άλλα δεν έχει τρόπο να "ξέκαρφωσει" που σημαίνει οτι δεν είναι κατάλληλο για μεταφορές τροφής απο την πιατέλα στο μαρούλι, ή ότι είναι αυτό. Νομίζω σας έμπλεξα.

DSC07806

Σε άλλες ειδήσεις, ο Τζούλιαν επέστρεψε απο τις διακοπές του στο Χόνγκ Κόνγκ και το Μακάο με εμπειρίες που θα λεγε κάνεις οτι του ανοίξαν το μάτι. Έκατσε 2 νύχτες και έφυγε μια και καλή για Παρίσι. Την πρώτη νύχτα είχαμε αποχαιρετιστήριο πάρτυ της Πία, η οποία έφυγε για Ταϊλάνδη, για ενα εξάμηνο εκεί πρακτική σε εταιρία! Ταϊλάνδη ε;  Ήδη κάποιοι έχουν κλείσει εισητήρια για να πάνε εκεί και φαίνεται οτι είναι ενας ωραίος προορισμός για τις διακοπές μας. Γιαμ γιαμ...

Παράλληλα λίγες μέρες μετά, η Μόνα και οι συγκάτοικοι της ετοιμάσαν ενα προ-χριστουγεννιάτικο δείπνο με τηγανήτες (δεν είχα φάει ποτέ στην ζωή μου), αληθινή σοκολάτα και ζεστό κρασί, ντεκόρ και κατάλληλη μουσική.