The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 24, 2007

Σχόλια επι του θέματος "Γυναίκα ανατολικού τύπου"

DSC07927

Οι φήμες οργιάζουν και δεν είναι ευχάριστες, όμως πέρα απο τις φήμες, υπάρχουν και τα δεδομένα. Ακολουθεί μια παράθεση όσων μπορώ να θυμηθώ τώρα:

Οι Κινέζες είναι απίστευτα λεπτές, συνήθως σε σημείο που δεν ικανοποιεί το μάτι κανενός. Ακόμα και τα δυτικά μοντέλα που επιλέγουν για τα περιοδικά μόδας τους, στην ευρώπη δεν θα είχαν καμία επιτυχιά: πόδια καλαμάκια και ανύπαρκτος πισινός. Αυτό όμως που ισχύει πάντα μα πάντα, είναι οτι δεν έχουν ποτέ στρογγυλό πισινό και το στήθος είναι εξίσου ανύπαρκτο.

Φυσικά εδώ υπάρχει ενας συναγωνισμός, αφού σύμφωνα με τα σχόλια, οι Ιαπωνέζες έχουν κατα πολύ μικρότερο απο τις Κινέζες και αυτές με την σειρά τους απο τις κορεάτισσες.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το ύψος, εδώ όμως τα πράγματα έχουν άλλη σειρά με τις Ιαπωνέζες ακόμα να είναι οι πιο μικροκαμωμένες απ'ολες! Ακολουθούν οι Κορεάτισες και με διαφορά ψηλότεροι είναι οι Κινέζοι: Εδώ στα βόρεια οι Κινέζοι είναι ψηλοί. Ή φήμη που έχουν για μικρούλιδες είναι απο τους κινέζους του Νότου: Οι περισσότεροι μετανάστες είναι απο την Καντόνα.

Εχω συναντήσει πολλούς περισσότερους κινέζους απ' οτι Έλληνες που είναι ψηλώτεροι απο εμένα...

Άλλες φυλετικές παρατηρήσεις στο θέμα είναι οτι μιας και ολοι αυτοί οι λαοί έχουν τον ίδιο τύπο και χρώμα μαλλιών, όπως λένε και οι ίδιοι σε μια προσπάθεια διαφοροποίησης, δίνουν τεράστια έμφαση στα μαλλιά και στο διαφορετικό στύλ, όποτε εδω η κομμωτική είναι πιο λεπτή επιστήμη απ'οτι στην δικό μας κόσμο.

Το ζήτημα τώρα είναι οτι οι Ασιάτισσες είναι γυναίκες αλεπούδες: Το να αναγωρίσεις μια πραγματικά όμορφη κοπέλα, θέλει άπειρη προσπάθεια και εξοικίωση: Οι πιο κλασσικές παγίδες είναι:

Όλες ντύνονται με μακρυα και φαρδιά ρουχα. Αυτό σημαίνει οτι δεν μπορείς να διακρίνεις τις ακριβείς αναλογίες, άλλα ούτε και την ποιότητα του δέρματος.

9/10 φοράνε τακούνι για να φαίνονται πιο ψηλές

10/10 έχουν αρκετή μαύρη σκιά γύρω απο τα μάτια για να βυθίσουν την Μογγολία στο σκοτάδι

9/10 χαμογελάνε με το χέρι μπροστά στο στόμα για να κρύβουν τα δόντια

10/10 βγαίνουν φωτογραφίες με τα χέρια σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία του προσώπου δήθεν κάνοντας το σήμα της ειρήνης!

9/10 Χρησιμοποιούν αρκετό μέϊκ απ στο πρόσωπο για να επισκευάσεις ολυμπιακά κακώς κείμενα στους δρόμου. Αποτέλεσμα να φαίνονται κάτασπρες, χωρίς σπυριά και ατέλειες, κάτι το οποίο ειδικά για αυτό τον λαό (ίσως λόγω διατροφής) είναι στάνταρ. Όλες μέχρι τα 70 έχουν ακμή.

4/10 χρησιμοποιούν ψεύτικες βλεφαρίδες, κάτι το οποίο σε συνδιασμό με τις πολύ μακριές αφέλειες στα μαλλιά, και την εντονότατη σκιά, δεν σε αφήνει να κρίνεις πραγματικά αν έχουν όμορφα μάτια.

Τα νούμερα και μεγέθη είναι πραγματίκα, όπως και η ανησυχία...