The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 14, 2007

Χαρούμενο το νέο έτος 2007!

DSC07712

Στο τσάφ σας πρόλαβα έτσι δεν είναι; Λίγες μέρες να αργούσα ακόμα να γράψω στο Μπλόγκ, θα πιάναμε πρωτοχρονιά. Σχήμα λόγου φυσικά. Εδω η ζωή προχωράει, οχι χωρίς πράγματα να συμβαίνουν, άλλα σίγουρα χωρίς ταξίδια. Δεν πειράζει: Πως θα γνωρίσεις την Κινεζική κουλτούρα αν δεν κάτσεις λίγο να σε ποτίσει;

Και για τι πότισμα μιλάμε. Παρακολουθείστε την φωτόγραφία στα αριστερά: Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και φυσικά δεν είναι το μόνο. Οι Κινέζοι Ξέρουν να πουλάνε και να δημιουργούν ευκαιρίες. "Τόσα στολίδια εξάγουμε, ίσως μπορούμε να τα διοχετεύσουμε και στην δική μας αγορά". Όντως, που αλλού τόσο αυθεντική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, αν όχι στην Κίνα που ντύνει τα Χριστούγεννα μας; Μόνη παρατήρηση οτι ίσως θα έπρεπε να γιορτάζουμε τα "Χριστούγεννα&Προτωχρονιά 2007" φέτος και οχι 2008, μιας και θα ήταν οικονομικά πιο συμφέρον: Ότι ξέμεινε στις αποθήκες, δεν λέει να πάει χαμένο! Φυσικά θα μου πείτε οτι δεν θέλουμε να τους δημιουργήσουμε σύγχηση ως προς την ακριβή ημερομηνία, άλλα μην φοβάστε: Στο θέμα αυτό, εδώ τουλάχιστον υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία, η Κινεζική πρωτοχρονιά η οποία φέτος είναι 7 Φεβρουαρίου και εκεί όλοι θα εμπεδώσουμε οτι το 2008 μπήκε.