The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2007

Ιαπωνική υπεροχή, τώρα και στην τουαλέτα σας

DSC07697

Στην φωτογραφία ο Γίσουκε διαφημίζει την νεα Ιαπωνικού τύπου τουαλέτα που πουλάνε στα πολυκαταστήματα.

Αν η Κινεζική τουαλέτα είναι απλά μια τρύπα στο πάτωμα, η Ιαπωνική είναι άλλη υπόθεση. Οι Ιάπωνες επενδύουν ενα μεγάλο μέρος της περιουσίας τους στο χέσιμο. Όχι οτι το ίδιο δεν κάνουμε και εμείς, όμως αυτή εκτός απο το να φροντίζουν να τρώνε όσο πιο πολλά μπορούν, φροντίζουν να απολαμβάνουν και την δεύτερη φάση. Την αφόδευση. Στην Ιαπωνία λοιπόν, εκτός απο ανατομικό κάθισμα οι τουαλέτες υπόσχονται πολλά με το μεγάλο στόμα τους:

Θερμενόμενο "στεφάνι" για να μην παγώνει ο Κ.Πώς,πως. Τηλεχειριστήρια όπως βλέπετε και στην φώτο ώστε να έχετε πρόσβαση στις βασικές λειτρουργίες της, οι οποίες είναι αλήθεια πως δεν τις ξέρω στο σύνολο τους, όμως κρίνοντας απο το πλήθος των κουμπιών, πρέπει να είναι κατιτίς λιγότερο απο το στερεοφωνικό σας. Άλλα καλούδια, περιλαμβάνουν την εμπνευσμένη απο τον δικαστή Ντρέντ σκηνή "το κοχύλι", τηλεοράσεις, βιντεοπαιχνίδια και οτι μπορεί να θελήσετε για να περάσετε την ώρα σας εκεί (συνήθως περνάνε 30-60' στην τουαλέτα).

Φυσικά τι ideal standard ή "πλακάκια ο Μάκης". Οι τουαλέτες στην Ιαπωνία φέρνουν ετικέτες του τύπου Panasonic και λογικό γιατί ενσωματώνουν υψηλή τεχνολογία!

Τελευταίο σχόλιο, η νέα σειρά της Sony, S(h)itman.