The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Σάββατο, Δεκεμβρίου 22, 2007

Φωτο-ιστορία

Είπαμε οτι κάποια πράγματα δεν μας κάνουν εντύπωση, όμως μερικά παραείναι. Ε λοιπόν, συμπτωματικά βρέθηκα σε ενα μαγαζάκι που έιχε μηχανήματα μέσα σαν κερματοφάγα βιντεοπαιχνίδια. Γύρω γύρω κουρτίνες ώστε να μην βλέπεις τι γίνεται μέσα και κοπέλες να μπαίνουν στον (μουσικό) θάλαμο και μετά απο κάνα 20λεπτό να βγαίνουν ευτυχισμένες.

Ευτυχώς δεν ήρθε ακόμα η εποχή που ο θάλαμος μπορεί να προσφέρει διαρκή ικανοποίηση σε μια γυναίκα και όπως θα αποκαλυφθεί στην συνέχεια ο αντρικός παράγοντας είναι ακόμα κεντρικού ρόλου.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε τι εννοώ

Η λύση του γρίφου είναι οτι είναι ενας θάλαμος στον οποίο -πάλι με ιδιωτικότητα- μπορείς να πας και να φωτογραφηθείς στις πιο σέξυ ή "γλυκές" στάσεις,

DSC07875

γκριμάτσες, μόνη ή με παρέα τις φίλες σου και μέτα να στολίσεις τις φωτογραφίες σου με αστεράκια, καρδούλες, φρασούλες και όλα τα κομφόρ ώστε να τυπώσεις φωτογραφίες, αυτοκόλλητα που θα δώσεις στο αγόρι σου.