The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2008

Γάλαααααα και Ταϋλάνδη

DSC00421

Τώρα που μου άφησε ο ΛιΤζεν το ψυγείο του φεύγοντας εκτός απο λογαριασμό ηλεκτρικού και νύχτες απο την αϋπνία χάρη στην φασαρία που κάνει το ψυγείο, μου έδωσε και την δυνατότητα να αρχίσω να κυνηγάω φρέσκα προϊόντα. Πρώτος και τελευταίος στόχος, το γάλα το οποίο μου'χε λείψει με τα κορν φλέικς για πρωινό, άλλα τώρα πια δεν νιώθω άνετα να πλένω ουτε μπόλ οπότε ίσως δεν δείτε ποτέ φωτογραφία...

Το καλύτερο γάλα που βρήκα, φυσικά δεν είναι κινέζικο, άλλα έρχεται απο την Αυστραλία. Τώρα δεν θέλω να ξέρω πόσο καιρό κάνει να φτάσει εδώ, όμως στο ψηγείο διατηρείται 7 ημέρες...Σε άλλα θέματα αύριο γίνονται εγγραφές οπότε θα πρέπει να ξυπνήσω σχετικά νωρις να πάω για να πετάξω μια τζίφρα!

Και επιτέλους, σήμερα τελείωσα την ταϋλάνδη! Ελπίζω να σας έδωσε υλικό για το επόμενο ταξίδι. Στις επόμενες μέρες -οταν ξαναβρώ χρόνο- θα αρχίσω να σας αναλύω για το ταξίδι στην Κίνα, μέχρι να φτάσω πλέον στο σήμερα!

Για την ώρα, καληνύχτα!