The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2008

Διακοπές στο Ζάναντου

IMG_1523IMG_1489Τελικά ύστερα απο μια σύντομη στάση στην Σανγκάη κάναμε μια μικρή εκδρομή στην πόλη Χάνγκτζου που υπο κανονικές συνθήκες θεωρείται απο τις πιο όμορφες πόλεις της Κίνας, άλλα λόγω παγετού, δεν μπορέσαμε να την απολαύσουμε! Το ξενοδοχείο όμως, σίγουρα ήταν το καλύτερο που είδαμε σε όλο τα ταξίδι: Ήταν το μόνο που τα είχε όλα! Αξέχαστο κομμάτι του ταξιδιού λοιπόν.

 

 

 

 

IMG_1617IMG_1619Επίσκεψη σε μια φάρμα τσαγιού και στην συνέχεια βρεθήκαμε σε εναν κοντινό ναό, ο οποίος όμως παντού στην περιφέρεια του είχε σκαλισμένους βούδες στους βράχους. Μάλλον απο τα πιο όμορφα πράγματα που είδαμε στο ταξίδι αυτό. Αφού μας έφαγε το κρύο φύγαμε και απο κει. Ο τελευταίος σταθμός, πριν την επιστροφή στην Σανγκάη ήταν ενα γραφικό χωριό. Παρ'ότι κάτσαμε ελάχιστο χρόνο, περπατήσαμε στα σοκάκια ενος υποτιθέμενα διατηρειταίου χωριού, που κατα την γνώμη μου, με έπεισε αρκετά ως προς τον ρόλο του. Τελικά και απο κεί φύγαμε για να γυρίσουμε στην Σανγκάη.

Τέλος οι φωτογραφίες. Φωτογραφίες απο το Χάνγκτζου τον ναό και την φάρμα τσαγιού εδώ. Απο το γραφικό χωριό ΓούΤσεν, εδώ.