The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22, 2008

Επιτέλους ώρα ήταν

DSC09235 Ξαφνικά τις τελευταίες ημέρες έχουμε πέσει σε ενα κύμα καλοκαιρίας! Δεν ξέρω αν αυτό σήμανε το τέλος του χειμώνα, ή είναι απλά άλλο ενα ακραίο καιρικό φαινόμενο σαν και αυτά που ζείτε στην Ελλάδα τώρα, άλλα ξαφνικά η κορυφή της θερμοκρασίας την ημέρα, έφτασε τους 12 βαθμούς! Μάλιστα αν σκεφτεί κανείς οτι τον Ιανουάριο δεν ξεκολλούσε απο τους -5, ε, τώρα ζούμε καλοκαίρι. Κατα τ'άλλα έχει μια απίστευτη ομίχλη, σε σημείο που κοιτάς τον ήλιο και δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα απο την άλλωτε λαμπρή παρουσία του, ενώ σήμερα φυσάει κιόλας αρκετά...

Τις τελευταίες μέρες δεν σας συνέχισα την ιστορία για το ταξίδι, άλλα πρέπει να με συγχωρέσετε. Σήμερα όμως σας έχω κάτι τις έτσι για να έχετε λόγο να αναενώνετε την συνδρομή σας! Όποτε, κυλίστε προς τα πίσω, για να βρείτε το κομμάτι που δεν έχετε διαβάσει μιας και μερικές φορές η χρόνος δεν κυλάει γραμμικά! Σήμερα λοιπόν, το ταξίδι περιέχει επίσκεψει στην... Wat Phra Kaeo και το Μεγάλο παλάτι!