The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Τρίτη, Απριλίου 22, 2008

Τσούφου

IMG_3763IMG_3974IMG_3996IMG_4010IMG_3837        IMG_3669 Το Τσόυφου είναι το χωρίο του μπαρμπά κουμφούκιου. Ο κουμφούκιος έζησε και πέθανε μετά απο κάποιο διάστημα, εντομεταξύ όμως έφαγε μπόλικο ρύζι και εκτόπισε τεράστιες μάζες αέρα με τα 1 εως 2 πνευμόνια του. Ως προς το αν ήταν 1 ή 2 οι επιστήμονες αδυνατούν να απαντήσουν με βεβαιότητα, ή τουλάχιστον εγω αδυνατώ να απαντήσω με βεβαιώτητα για το καταπόσον οι επιστήμονες αδυνατούν να απαντήσουν. Ίσως να ξέρουν. Εγώ δεν ξέρω.

 

Όπως και να χει, εμείς βρήκαμε το τεράστιο μέρος που δίδασκε και θάφτηκε. Πολύ όμορφο μέρος κινεζικής αρχιτεκτονικής με ωραία δέντρα,ποταμάκια, ανθισμένα λουλούδια -παρ'ότι μας έπιασε μια μινη βροχή- πουλιά και πολύς κόσμος!

 

Το ταξίδι δεν είχε ενδιαφέρον ως προς αυτά που είδαμε -δεδομένο οτι πλέον έχουμε χορτάσει με τα χρώματα της δυτικής Κίνας- άλλα ήταν ενα καλό διάλειμμα απο το διάβασμα που έχει γίνει μια πηγή άγχους και μια εμονή που καθόλου δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα μου (και κάλα).

Για δεύτερη μέρα, καληνύχτα!

Φωτογραφίες, εδώ!