The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Τετάρτη, Ιουλίου 30, 2008

This is the monthly update on CNN...

Τέλος ο Μασάκι φεύγει αύριο το πρωί, οπότε απο αύριο δεν έμεινε άνθρωπος στην πόλη. Ο Μασάκι επιστρέφει μετά τους Ολυμπιακούς -τουλάχιστον ξαναέρχεται δηλαδή-
Ιδιαίτερα νέα δεν υπάρχουν και για αυτό δεν γράφω κιόλας, μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες στις κατηγορίες που ανανέωσα αυτές τις μέρες, άλλα ως εκεί....
Δεν θα δείτε θαύματα.
Το αρχίκο σχέδιο να παω εσωτερική Μονγκολία αυτό το διάστημα ματαιώθηκε γιατί ως που να μου ετοιμάσουν την Βίζα για το επόμενο εξάμηνο φτάσαμε στο τώρα το οποίο είναι μόλις 10μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών οι οποίοι παράλληλα σηματοδοτούν την έναρξη των σύντομων διακοπών μου.
Τις τελευταίες μέρες τα εργοτάξια ξεκινάνε στις 6 το πρωί οπότε καπου εκεί τελειώνει και ο ύπνος μου. Απ'την άλλη πριν μερικές μέρες αγόρασα τα Κρόκς (τα παπούτσια που θυμίζουν παντόφλες) για να ξενοίασω μια και καλή με την βροχή: Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχώ οτι θα βραχούν τα πόδια μου!
Posted by Picasa