The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Πέμπτη, Ιουνίου 12, 2008

Ooops! Ασιατική Κουλτούρα μέρος ΙΙ: Η επιστροφή των Κθούλου!

Λοιπόν, δεν ξέρω πόσοι περιμένατε οτι θα συνέβαινε αυτό το πράγμα όμως συναίβει: Εδώ λοιπον, στην μακρινή Κινούπολη, ο Φώτης σε μια κρίση κουλτουριασμού κακοποίησε ανεπανόρθωτα τον υπολογιστή του. Ανεπανόρθωτα οχι τόσο σε φυσικό επίπεδο, όσο σε επίπεδο υπόληψης. Παρακαλώ, ο Ντέλ του Φώτη, μιας και δεν έχει κοπέλα, έγινε Ντέλυ.






Κάτι σαν την Ντόλυ του του Λούκυ Λούκ που φαντάζομαι οτι στην Κίνα θα λεγόταν 路克罗 (Λουκέ!λούο;) Κάτι σαν λουκάνικο δηλαδή!

Στις φωτογραφίες το αστυνομικό αρχείο του βιασμού...

Σε μια καλοκαιρίνη κίνα όπου επικρατεί η ομίχλη και η βροχή, το διάβασμα δεν κυλάει πλέον. Ο κορεσμός έχει επέλθει. Ευτυχώς που το τελευταίο διάστημα εχω καταφέρει και επιτέλους γνωρίζω κάποιους κινέζους με τους οποίους αρχίζω ενα δεύτερο κύκλο στις σπουδες μου: Το κύκλο εισόδου στην κουλτούρα. Μέχρι τώρα το κοντινότερο που είχα πετύχει ήταν με τον ΛιΤζενΓιόου τον Μασάκι και τον Γιόσουκε, το προηγούμενο εξάμηνο να πάρω μια μικρή γεύση. Το εξάμηνο αυτό που οριακά του μένουν 2 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί, ήταν πλέον άγονο. Άγονο ως προς γνωριμίες, άλλα τουλάχιστον πρόλαβα να ανεβάσω το επίπεδο μου σε μια στάθμη που μου επιτρέπει να επιδιώξω την επόμενη φάση του διαβολικού μου σχεδίου:

Επικοινωνία με κινέζους. Στα κινέζικα όπως και ταινίες και τηλεοπτικές όπερες στα κινέζικα. Εισχώρηση στην κοινωνία του. Κλοπή των μυστικών σχεδιών τους κατάληψης του κόσμου και αντί αυτού αποίκηση του πλανήτη Γη με κλόνους Φώτη.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ (βροντερό Γέλιο)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ (εξίσου ηχηρό, όμως γίνεται άποσβεση του ήχου καθώς απομακρυνόμαστε απο την σκηνή)

Οβερ.