The new Photo Albums adress is...

http://picasaweb.google.com/fotis.kalafatis.2
The old one still contains the material from this 1st one year, but from now on the 2nd year will appear on the new address.
As you may already know, the blog train has come to a halt.
Of course I will keep on posting pictures...so stay in a sense... tuned (?)

Τετάρτη, Μαρτίου 26, 2008

Η Κάρεν

IMG_1977

Η Κάρεν που βλέπετε στην φωτογραφία (την οποία παρεπιπτόντως μόνη της τράβηξε, αφού πόζαρε καλά κάλα) είναι η νέα συγκάτοικός την Αντελ και της Λίνα στην θέση της Πία που ήδη εχει πάει στην Ταϋλάνδη. Μην ξεχνάτε οτι απο εκείνο το σπίτι πρώτα πέρασε ο Τζουλιάν ο γάλλος τον οποίο και αντικατέστησε η Αντέλ. Η Κάρεν είναι στο τελευταίο επίπεδο (ίδιο με του Τζουλιάν) και τα Αγγλικά της είναι καλά σαν του Γιόσουκε, ο οποίος τώρα είναι πλέον στην Ιαπωνία... Δεν σταματάει να γελάει, ενω έχει αυτό που θα έλεγε κάνεις τον αέρα μια μοιραίας γυναίκας, κάτι το οποίο δεν γνωρίζουν οι αυστηροί γονείς της. Ναι, οι κορέατες και οι μανιάτες είναι απο την ίδια φάρα!

Η Κάρεν όπως και όλη η νεα φουρνία κορεατών που ήρθαν, κάνει εκτός απο πρωινά μαθήματα, και απογευματινά, ενω μετά τις 8 συνοδεύει εμας και τους κορεάτες υποικόους της στα καραόκε ανάκτορα όπου επιδίδεται σε ξελαρυγγιάσματα εντυπωσιακών επιδόσεων. Με άλλες λέξεις, το κατέχει το άθλημα!